Pilote
 Perne
 Diverse


  Politica de returnare

Daca din anumite motive doresti returnarea unui produs, noi iti returnam in totalitate suma platita pentru acel produs.

Pentru aceasta trebuie sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 14 zile calendaristice de la receptia acestora. Potrivit OUG 34/2004 , consumatorul are dreptul sa notifice in scris luxman.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Descarcati aici formulatul de retragere (optional).

Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate. Prin urmare comenzile speciale solicitate, vor intra in aceasta categorie.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. luxman.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. De asemenea suma inapoiata nu include comisioanele aferente viramentului bancar sau a mandatului postal (daca e cazul).

Conditii de acceptare retur produse:
Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit).

Produse defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii
Facem tot posibilul ca produsele sa fie livrate fara defecte. Dar in cazul in care primiti un produs defect tot ce aveti de facut este sa contactati echipa luxman.ro si vom aranja ca produsul sa fie inlocuit. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor vor fi suportate, in acest caz, de luxman.ro.

Produse livrate gresit
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor vor fi suportate, in acest caz, de luxman.ro.

Adresa de returnarea produselor este:
SC Luxman SRL

Cluj-Napoca, str. Tarnavelor 20

tel.0744708387

Pentru orice alte intrebari contactati-ne la scluxmansrl@protonmail.com

Nota:
1. Politica de retur produs(e) mentionata mai sus se aplica doar produselor comandate online pe luxman.ro ce au fost receptionate de catre cumparator persoana fizica in urma transportului prin curier;
2. Pentru produsele ale caror colete reprezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, cumparatorul este rugat sa refuze receptia lor;
3. Produsele comandate online pe luxman.ro sunt livrate numai sigilat in ambalaj original de la producator. Pentru unele categorii de produse, daca este cazul, luxman.ro isi rezerva dreptul de a livra in ambalaj suplimentar in vederea protectiei ambalajului original.
   Home | Cum cumpar | Despre noi | Politica de returnare | Termeni si conditii | Confidentialitate | Politica de utilizare Cookie-uri | ANPC | Contact

Copyright © June, 2021 Luxman.ro. Toate drepturile sunt rezervate